Termeni de Utilizare

CITEȘTE CU FOARTE MARE ATENȚIE:

ACEST SITE ESTE CREAT SI OPERAT DE EDUCATIA VEDERII (Asistentul Vederii SRL).
NE POTI CONTACTA FOLOSIND FORMULARUL ACESTA.

EDUCATIAVEDERII.COM OFERA SFATURI SI INFORMATII CARE POT SA IMBUNATATEASCA VEDEREA. TOT CONTINUTUL SITEULUI CAT SI PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE NU TREBUIE SA FIE CONSIDERATE LEGALE SAU SFATURI PROFESIONALE. ACESTE INFORMATII SI SFATURI VOR FI FOLOSITE PE RISCUL CELUI CARE LE FOLOSESTE. TOATE INFORMATIILE DE PE SITE SI DIN PRODUSE PREZINTA DOAR MODUL CUM AUTORUL A REUSIT SA ISI IMBUNATATEASCA VEDEREA SI SA RENUNTE LA OCHELARI.

FOLOSIND ACEST SITE, ESTI DEACROD SI AGREEZI URMATORII TERMENI SI CONDITII, SI LE-AI LUAT LA CUNOSTINTA (NOI PUTEM SCHIMBA ACESTI TERMENI ORICAND, LA LIBERA NOASTRA DISCRETIE. DE ACCEA TE RUGAM SA REVIZITEZI ACESTI TERMENI ORICAT DE DES POTI):

1. TU EȘTI DE ACORD CĂ NU VEI FOLOSI ACEST SITE IN SCOP ILEGAL.

2. CONFIDENTIALITATE SI SECRETE COMERCIALE: AI LUAT LA CUNOSTINTA SI AGREEZI FAPTUL CA CONTINUTUL SI MATERIALELE AFLATE PE SITE, APARTIN EV. FOLOSIREA CONTINUTULUI ACESTUI SITE SAU MATERIALELE FARA PERMISIA SCRISA A EDUCATIA VEDERII ESTE INTERZISA. ASADAR ESTI DE ACORD SI AGREEZI FAPTUL CA NU VEI CREA DERIVATE FOLOSIND ACEST SITE SAU PRODUSELE OFERITE DE ACESTE SITE.

3. DISCLAIMER: EDUCATIA VEDERII (Asistentul Vederii SRL) NU OFERA NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL LEGAT DE INFORMATIILE SAU MATERIALELE AFLATE PE SITE. DE ASEMENEA NU GARANTEAZA CA MATERIALELE NU VOR CONTINE ERORI SAU VOR FI EXACTE. MAI MULT, EDUCATIA VEDERII NU GARANTEAZA CA VEI RENUNTA LA OCHELARI IN 30 DE ZILE, DEOARECE MODUL DE APLICARE A INFORMATIILOR CADE IN SARCINA UTILIZATORULUI, ȘI REZULTATELE VARIAZĂ DE LA PERSOANĂ LA PERSOANĂ. EDUCATIA VEDERII (Magic Marketing SRL) NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE CONTINUT PE CARE IL GASESTI PE SITEURILE CARE TRIMIT SAU PRIMESC UN LINK CATRE EDUCATIA VEDERII.

4. TU INTELEGI SI AGREEZI CA INTRODUCAND NUMELE SI ADRESA TA DE EMAIL TE VEI ABONA LA NEWSLETTER CU INFORMATII GRATUITE CARE POT AJUTA LA IMBUNATATIREA VEDERII. NEWSLETTERELE SUNT UN SERVICIU GRATUIT OFERIT DE CATRE EDUCATIA VEDERII, SI ACHIZITIONAREA UNUI PRODUS NU ESTE NECESARA.

DACA DIN MOTIVE TEHNICE, ABONATII AU PROBLEME ATUNCI CAND DORESC SA SE DEZABONEZE, NE POTI CONTACTA AICI. PRIN INTRAREA PE SITEUL EDUCATIAVEDERII.COM AGREEZI CA ITI DORESTI SA TE ABONEZI LA NEWSLETERE, SI CA NU VEI FACE NICI O ACTIUNE IMPOTRIVA EDUCATIAVEDERII.COM.

AGREEZI DE ASEMENEA CA NU VEI FACE NICI O ACTIUNE IMPOTRIVA EDUCATIAVEDERII.COM IN CAZ DE NEPLACERI IN MOMENTUL CAND SE INTAMPLA SA NU TE POTI DEZABONA, DEOARECE ACESTEA NU ITI PROVOACA PROBLEME FINANCIARE, EMOTIONALE SAU DE SANATATE. AGREEZI FAPTUL CA INTRODUCAND NUMELE SI ADRESA TA DE EMAIL ESTI DEACORD CU ABONAREA LA NEWSLETTER. IN MOMENTUL IN CARE NU MAI DORESTI SA PRIMESTI NEWSLETTERUL NOSTRU, PUR SI SIMPLU APASA UN CLICK PE LINKUL DE DEZABONARE CARE SE GASESTE IN FIECARE NEWSLETTER.

5. INFORMATII DESPRE MARTURIILE CLIENTILOR: TOATE MARTURIILE SUNT ADEVARATE, SI REFLECTA OPINIA SI EXPERIENTA UTILIZATORILOR CARE AU LUAT CONTACT CU PRODUSELE ‘EDUCATIAVEDERII’, SI SUNT TRANSMISE VOLUNTAR CATRE EDUCTIAVEDERII DE CATRE CLIENTI. DACA DORESTI SI TU SA TRIMITI O MARTURIE CATRE EDUCATIA VEDERII, ATUNCI AGREEZI CA ACEASTA DEVINE PROPIETATE EXCLUSIVA A EDUCATIA VEDERII. CEEA CE INSEAMNA CA AVEM DREPTUL DE A REPRODUCE, EDITA SI PUBLICA ACEA MARTURIE, CARE VA INCLUDE NUMELE TAU SAU INTIALELE, ORASUL, PROFESIA SAU/SI VARSTA. SE POATE PRIMI UN PRODUS CADOU CELOR CARE TRIMIT O MARTURIE.

6. TERMENI DE RETURNARE A PRODUSELOR

  • DACA APLICI TOATE SFATURILE SI EFECTUEZI EXERCITIILE OCULARE DE MINIM 2 ORI PE ZI SI NU ITI IMBUNATATESTI VEDEREA VOM FI BUCUROSI SA ACCEPTAM RETURNAREA BANILOR PENTRU CARTEA ‘RENUNTA LA OCHELARI’ IN TERMEN DE 90 DE ZILE DE LA ACHIZITIONARE. ATAT TIMP CAT NU ESTI MULTUMIT DE APLICATIA PE CALCULATOR PENTRU PROTECTIA SI IMBUNATATIREA VEDERII POT FI RETURNATE IN MAXIM 30 DE ZILE DE LA DATA ACHIZITIEI. IN MOMENTUL RETURNARII, LICENTA DE ACTIVARE VA FI DEZACTIVATA.
  • DACA AI ALT MOTIV PENTRU CARE VREI SA RETURNEZI CARTEA, TERMENUL DE RETURNARE ESTE DE 14 ZILE, INSA NE REZERVAM DREPTUL DE A REFUZA RETURNAREA PRODUSULUI IN URMATOARELE SITUATII:

> DACA PRODUSUL RETURNAT NU ARE TOATE ACCESORIILE PRIMITE IN PACHET

> DACA PRODUSUL NU ESTE IN ACEEASI STARE IN CARE A FOST TRIMIS CLIENTULUI, IN AMBALAJUL ORIGINAL

> DACA PRODUSUL NU SE RETURNEAZA IMPREUNA CU TOATE DOCUMENTELE CARE L-AU INSOTIT (FACTURA, BON FISCAL)

> DACA PRODUSUL RETURNAT ESTE DETERIORAT (CARTEA NU TREBUIE SA AIBA COLTURILE INDOITE, COTORUL DETERIORAT, PETE PE COPERTA SAU PE PAGINI)

  • TERMENI DE RETURNARE A BANILOR

> CLIENTUL PRIMESTE BANII AFERENTI PRODUSELOR RETURNATE IN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE DE LA DATA LA CARE PRIMIM PRODUSELE RETURNATE DE CLIENT.

> COSTUL DE TRANSPORT, ATAT DE LIVRARE CAT SI DE RETUR, SUNT SUPORTATE DE CLIENT.

> DUPA VALIDAREA RETURULUI, CLIENTUL POATE PRIMI, LA ALEGERE, IN SCHIMBUL PRODUSELOR RETURNATE, ALTE PRODUSE SAU SERVICII DE CARE DISPUNE EDUCATIA VEDERII.

> PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI TREBUIE SA NOTIFICATI IN SCRIS ACEST LUCRU LA ADRESA DE EMAIL suport@educatiavederii.ro. NUMAI CERERILE SCRISE SE VOR LUA IN CONSIDERARE.

  • POLITICA DE RETUR EDUCATIA VEDERII SE BAZEAZA PE O RELATIE DE BUNA CREDINTA SI COMPORTAMENT ECHITABIL. AVEM INCREDERE CA VREI RESPECTA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI NU VEI FOLOSI SAU INSTRAINA PRODUSELE INAINTE DE A LE RETURNA. LA RANDUL NOSTRU, TE ASIGURAM CA VOM TINE CONT DE PARTICULARITATEA FIECARUI PRODUS RETURNAT SI ITI VOM OFERI CELE MAI BUNE SERVICII DE FIECARE DATA.

7. ACEST WEB-SITE NU ESTE DESTINAT PENTRU A FI VIZUALIZAT DE CATRE MINORII SAU PERSONALELE SUB VARSTA DE 18 ANI.
ACCESAND ACEST SITE, ESTI DEACROD SI CONFIRMI FAPTUL CA AI O VARSTA DE PESTE 18 ANI.