• MEMBRI

secțiunea membri

 Bun venit !

Mai jos găsești cursurile achiziționate dar și diverse cursuri recomandate pentru tine

Cursuri disponibile

Cursuri neexplorate

Descoperă mai jos cursuri care te vor ajuta să îți completezi cunoștințele necesare pentru o vedere clară și sănătoasă

Flavius prezintă cele 23 de exerciții oculare din ghidul GEO într-un format video detaliat, oferindu-ți o modalitate vizuală și interactivă de a învăța și executa aceste exerciții pentru îmbunătățirea sănătății ochilor și a performanței vizuale.

27 Lecții  |  Introductive

Descoperă webinarul înregistrat al maratonului de exerciții oculare timp de 7 zile și obține ochi mai flexibili și relaxați! Alătură-te lui Flavius în practicarea exercițiilor oculare.

10 Lecții  |  Introductive

Seminarul înregistrat "Bazele Vederii Sănătoase" prezintă principiile de bază ale sănătății oculare și oferă informații practice despre cum să îți îngrijești ochii și cum să previi problemele comune ale vederii.

7 Lecții  |  Introductive

Vizionează cele 8 lecții din seminarul "Îmbunătățește-ți astăzi NATURAL vederea" cu o durata de 4 ore.

12 Lecții  |  Introductive

Vizionează cele 4 întâlniri "De vorbă cu ochii tăi" si invata care sunt semnele pe care ochii le transmit prin manifestarile pe care le simti. Fiecare intalnire are o durata de 90-100 de minute.

4 Lecții  |  Introductive

Vizionează cele 4 întâlniri "Cuvinte care influenteaza vederea" si invata care sunt cuvintele POTRIVITE si sănătoase pe care sa le verbalizezi pentru ochii tăi. Fiecare intalnire are o durata de 90 de minute.

4 Lecții  |  Introductive

Webinarii recomandate

Programe recomandate

Flavius Țurcanu și Echipa EDUCAȚIA VEDERII prezintă un PROGRAM UNIC în România pentru recuperarea naturală a vederii.

Programul de Terapie Kineto Oculară oferă o metodă ghidată de recuperare a vederii clare și este potrivit pentru persoanele cu diferite vicii de refracție și probleme oculare. Programul este util pentru cei cu miopie, hipermetropie, astigmatism, prezbitism, glaucom, strabism, cataractă, oboseală oculară cronică, ochi uscați și oboseală oculară după lucrul la calculator.

Citește mai multe detalii...

Noua grupă va începe pe 13 septembrie 2023, iar în cadrul acestuia vei învăța să-ți folosești din nou ochii la capacitate maximă, eliminând dependența de ochelari. Ședințele se desfășoară exclusiv online, din confortul casei tale, iar vei fi îndrumat de specialiști cu experiență care au ajutat peste 100.000 de oameni să-și îmbunătățească natural vederea.

Programul oferă numeroase beneficii, inclusiv disciplină, motivație, încredere, relaxare, odihnă și claritate. Participanții anteriori la program au raportat îmbunătățiri semnificative ale vederii lor și au simțit că au recăpătat libertatea vizuală. Exercițiile oculare sunt esențiale în procesul de recuperare a vederii și sunt adaptate nevoilor individuale.

În cadrul programului, vei lucra cu antrenori specializați în terapie kineto oculară, Flavius Țurcanu și Claudiu Rus. Vei beneficia de întâlniri săptămânale de practică a exercițiilor oculare sub supravegherea lor, sesiuni de întrebări și răspunsuri și sesiuni de grup pentru susținere și motivare.

Programul include 4 luni de antrenament, iar fiecare lună se concentrează pe anumite aspecte ale vederii și exerciții specifice. Pe parcursul programului, vei avea acces și la înregistrări ale întâlnirilor în direct, un grup dedicat pe WhatsApp pentru suport și bonusuri surpriză.

Tabăra practică pentru relaxarea vederii este un program intensiv de 5 zile, care acționează asupra cauzelor fizice, alimentare și emoționale ale problemelor de vedere.

Tabăra se desfășoară în perioada 18-23 august 2023, în zona turistică Draguș - Sâmbăta, comuna Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

Citește mai multe detalii...

Programul taberei include activități diverse, precum gimnastică pentru corecție corporală, exerciții oculare, identificarea emoțiilor care influențează vederea, principii alimentare sănătoase și exerciții de gestionare a emoțiilor.

Participanții vor învăța să își formeze obiceiuri sănătoase pentru a obține rezultate optime în îmbunătățirea vederii lor.

Tabăra oferă suportul de curs, exerciții tipărite și 3 luni de suport post-tabără. Locurile sunt limitate la 60 de persoane. 

Tabăra este recomandată persoanelor care doresc să își îmbunătățească vederea și să facă schimbări în stilul de viață și obiceiurile lor.

Întâlnește echipa noastră

Biolog și nutriționist

Adriana Maria Gabor

Biolog specialist în stilul de viață alimentar care îmbunătățește vederea


Educă și susține clienții CENTRULUI în crearea unui stil de viață alimentar și prin adoptarea de noi obiceiuri alimentare sănătoase pentru menținerea și recuperarea vederii.

Coach, optometrist, Autor

Flavius Țurcanu

Coach specialist în gestionarea emoțiilor care influențează vederea


Rolul lui este de a-i ajuta pe oameni să-și creeze OBICEIURI sănătoase pentru recăpătarea vederii relaxate și clare prin schimbarea tiparelor emoționale și mentale care influențează și vederea.

Kineto-terapeut ocular

Claudiu Rus

Fizio-kinetoterapeut specializat în recuperarea naturală a vederii


Ghidează clienții să practice corect exercițiile oculare și tot ceea ce înseamnă acțiunea mușchilor oculari cât și a celorlalte sisteme din corp care afectează cauzele fizice al viciilor de refracție.

>