Ofertă specială de CRĂCIUN la sistemulde restaurare NATURALĂ a vederii clare

Oferta expiră pe 15 decembrie la ora 23:59″:59′, adică în

02Zile10Ore39Minute32Secunde

Motivul pentru care ofer această reducere este apropierea Crăciunului precum șimodul meu de a spune: “Mulțumesc”.

Am creat trei pachete din care poți să alegi:

SANIE

Reducere de 46%

 • Cartea “Renunță la Ochelari”  – 139 Lei
 • “Vitaminele și mineralele vederii”- PDF
 • “15 Obiceiuri pentru îmbunătățirea vederii”- PDF

Total: 139 LeiEconomisești 64 Lei

Preț Ofertă: 7​5 Lei

Detalii Pachetul SANIE

REN

Reducere de 54%

 • Cartea “Renunță la Ochelari”  – 139 Lei
 • “Vitaminele și mineralele vederii”- PDF
 • “15 Obiceiuri pentru îmbunătățirea vederii”- PDF
 • Aplicația “Asistentul Vederii” – 150 Lei
 • Video “Atitudini Vindecătoare” – 100 Lei

Total: 389 Lei

Economisești 209 Lei

Preț Ofertă: 180 Lei

Detalii Pachetul REN

MOȘ

Reducere de 60%

 • Cartea “Renunță la Ochelari”  – 139 Lei
 • “Vitaminele și mineralele vederii”- PDF
 • “15 Obiceiuri pentru îmbunătățirea vederii”- PDF
 • Aplicația “Asistentul Vederii” – 150 Lei
 • Video “Atitudini Vindecatoare” – 100 Lei
 • 1 Ședință Coaching cu Flavius – 450Lei

Total: 739 Lei

Economisești 439 Lei

Preț Ofertă: 300 Lei

Detalii Pachetul MOS

Notă: Coletul va ajunge prin CURIERAT, daca acesta are acoperire in localitatea ta în 24, maxim 48 de ore, altfel vei primi coletul prin Posta Romana, in 3-4 zile lucrătoare. Costul de transport este de 20 lei, exceptie este pachetul MOS.

3. Pachetul MOȘ constă în:

 • Cartea “Renunță la Ochelari” – tipărită – 139 Lei   >> click pentru detalii
 • “Vitaminele și Mineralele Vederii” – format PDF
 • “15 Obiceiuri pentru îmbunătățirea vederii” – format PDF
 • Aplicația software “Asistentul Vederii” – 150 Lei             >> click pentru detalii
 • Video de 2 ore “ATITUDINI VINDECĂTOARE”  – 100 Lei >> click pentru detalii
 • sedintă de Coaching individuală cu Flavius  – 450 Lei >> click pentru detalii

Prețul Standard la acest pachet este de 739 de lei , însă la această ofertă poți să achiziționezi produsele cu 300 de lei, reducerea este de 60% de astăzi până pe 15 Decembrie. Economisești 439 de Lei.

Comandă Acum

Vei alege modalitatea de plata o data ce esti redirectionat catre pagina de procesare a comenzii.

 

Transportul acestui pachet este GRATUIT. Vei primi coletul prin curierat daca acesta are acoperire in localitatea ta, altfel vei primi prin posta romana.

2. Pachetul REN constă în:

 • Cartea “Renunță la Ochelari” – tipărită – 139 Lei     >> click pentru detalii
 • “Vitaminele și Mineralele Vederii” – format PDF
 • “15 Obiceiuri pentru țmbunătățirea vederii” – format PDF
 • Aplicația software “Asistentul Vederii” – 150 Lei   >> click pentru detalii
 • Video “Atitudini Vindecatoare” – 100 de Lei           >> click pentru detalii

Prețul Standard la acest pachet este de 389 de lei , însă la această ofertă poți să achiziționezi produsele cu 180 de lei,reducerea fiind de 54%, de astăzi până pe 15 Decembrie. Economisești 209 de Lei.

Comandă Acum

Vei alege modalitatea de plata o data ce esti redirectionat catre pagina de procesare a comenzii.

 

Transportul este 20 Lei. Vei primi coletul prin curierat daca acesta are acoperire in localitatea ta, altfel vei primi prin posta romana.

1. Pachetul SANIE constă în:

 • Cartea “Renunță la Ochelari” – tipărită – preț 139 Lei     >> click pentru detalii
 • “Vitaminele și Mineralele Vederii” – format PDF
 • “15 Obiceiuri pentru îmbunătățirea vederii” – format PDF

Prețul standard al acestui pachet este de 139 de lei, însă la această ofertă poți să achiziționezi pachetul cu 75 de lei,cu o reducere totală de 46%, de astăzi până pe 15 Decembrie. Economisești 64 de Lei.

Comandă Acum

Vei alege modalitatea de plata o data ce esti redirectionat catre pagina de procesare a comenzii.

 

Transportul este 20 Lei. Vei primi coletul prin curierat daca acesta are acoperire in localitatea ta, altfel vei primi prin posta romana.

Profită de această ofertă unică pentru a-ți îmbunătăți și restaura rapid și natural vederea clară, la un preț simbolic, mult mai mic decât o pereche de ochelari. Categoric, costul oricărui pachet este cu mult sub 10% din costul unei operații la ochi, operație care este ireversibilă și nu tratează cauzele vederii încețoșate.

GARANȚIE DE SATISFACȚIE – 60 de zile

Dacă după citirea cărții sau după parcurgerea oricărui alt produs din pachet nu găsești cel puțin o informație care să merite suma investită de tine, îți voi rambursa întreaga sumă de bani în termen de 60 de zile de la efectuarea comenzii, fără nici o întrebare!

Pentru comenzi prin telefon și alte informații referitor la comandă,sună la numărul 0787 803 390 între orele 9 și 17 și colegii mei te vor ajuta.

Secțiune de întrebări și răspunsuri

 

Cartea este pentru mine? (click pentru detalii)

Cartea și restul produselor din pachet sunt pentru tine dacă:

1. Ai vederea încețoșată, vei învăța cum sa ți-o îmbunătățești în mod natural, să restaurezi vederea clară și apoi să renunți la ochelari.

Acest lucru este valabil chiar dacă ai vederea încețoșată la distanță (miopie), vederea încețoșată de aproape (hipermetropie), ambliopie, astigmatism, strabism incepient, glaucom incipient și chiar cataractă incipientă.

2. Dacă ai vederea clară vei ști cum să o menții mereu clară și să nu porți niciodată ochelari.3. Lucrezi la calculator vei ști cum să ai grijă de ochii tăi chiar și atunci când lucrezi la calculator în mod corect și natural.4. Dacă citești mult vei transforma cititul într-o oportunitate de a-ți îmbunătăți natural vederea, adică citești și vederea ta devine mai relaxată.

 

Recomandările și exercițiile cuprinse în carte sunt eficiente doar pana la o anumită varstă? (click pentru detalii)

Ceea ce vei învăța din carte se referă în esență la cum să te întorci la natură. La natura firească de a folosi ochii, moment în care vederea ta va deveni din ce în ce mai bună și mai clară. Această călatorie înapoi la natură este eficientă indiferent de vârstă.Bineînțeles că sunt factori care influențează rezultatele, cum ar fi: perseverența, consecvența, practica zilnică, dorința și motivația fiecăruia.Vârsta însă nu este o piedică. Am cunoscut persoane tinere dar și persoane de peste 65 de ani care au obținut rezultate rapide.De asemenea, am cunoscut și reversul – persoane de peste 60 de ani și tineri care nu au rezultate – pentru ca nu sunt perseverenți, consevenți și nu aplică zilnic.

 

Care sunt probleme de vedere pe care le pot trata? (click pentru detalii)

Cartea, Asistentul Vederii cât și restul materialelor suplimentare vizează vindecarea majorității problemelor de vedere, îndeosebi a miopiei, hipermetropiei, astigmatismului, prezbitismului, glaucomului, strabismului, oboselii oculare cronice, oboselii oculare de la lucrul la calculator. Din carte NU vei învața cum se pot imbunatati alte problemede vedere avansate precum: desprinderea de retină și degenerescența maculară.

 

Când plătesc dacă aleg să plătesc prin ramburs? (click pentru detalii)

Vei primi coletul prin Poșta Română (în 3-4 zile lucrătoare) și vei plăti cand îl vei lua în primire la oficiul poștal de care aparții. Dacă Curieratul Rapid este in aria ta de acoperire vei primi coletul în 24/48 ore lucrătoare și vei plăti la sosirea coletului. Daca ai achitat coletul cu cardul sau prin transfer bancar, vei primi coletul in acelasi interval de timp, fara sa mai platesti suplimentar.

 

Ce se întamplă dacă aleg să plătesc online? (click pentru detalii)

Vei primi coletul prin curierat rapid, în 24/48 ore lucratoare dacă localitatea ta este în aria de acoperire a curieratului cu care noi lucrăm. Altfel vei primi coletul prin Poșta Română (în 3-4 zile lucrătoare).

Principalul beneficiu la plata cu cardul este ca ai acces rapid online, cu execeptia cartii fizice, la produse care le poti parcurge la cateva minute dupa ce ai efectuat plata online.

 

Ceea ce voi citi din carte se referă la o serie de exerciții pentru ochi? (click pentru detalii)

Greșeala pe care o fac multe persoane este că se axează doar pe exerciții oculare, ignorând ceilalți factori care influențează starea vederii – precum obiceiurile, principiile, alimentația sănătoasă și aspectele psiho-emoționale.Dat fiind faptul că vederea ta nu s-a încețoșat pentru că te-ai oprit din exerciții oculare, ci din alte cauze, doar aplicarea tuturor aspectelor care influențează vederea te va ajuta să îți îmbunătățești rapid și să îți restaurezi vederea clară.Daca aplici doar exercitii oculare, procesul va fi unul limitat si incetinit.Din carte vei gasi informatii si sfaturi pe care sa le aplici pentru a-ti ajuta vederea cu:

  1. Alimentatia sanatoasa pentru vederea ta
  2. Obiceiuri si exercitii oculare
  3. Despre aspectele psiho-emotionale…

 

De câte ori pe zi trebuie să fac exercițiile ca să scad rapid din dioptrii? (click pentru detalii)

Iți recomand să faci exercițiile care simți că iți ajută vederea în 2-3 reprize.ATENȚIE: Pe langă exerciții sunt și alte aspecte mult mai importante care trebuiesc aplicate mereu (schimbându-ți stilul de viață) cum ar fi alimentația, obiceiurile zilnice, modul în care îți folosești ochii și mai ales factorul psiho-emoțional.In carte la pagina 240 vei gasi un plan saptamanal de reprize cu exercitii pe care sa le aplici.O repriza contine 4 exercitii, pe care le vei face in maxim 5 minute.Aceasta repriza o poti relua de 2-3 ori pe zi, cum ar fi dimineata, la pranz sau seara.

 

Pot să primesc unul din pachete chiar daca nu locuiesc în România? (click pentru detalii)

DA. Pentru asta te rog să ne scrii folosind formularul de contact și iți vom trimite detaliile necesare.

 

Cum pot intra în legătura cu voi pentru mai multe detalii? (click pentru detalii)

Telefonic ne poți contacta la numarul 0787 803 390 între orele 9 și 18 și colegii mei te vor ajuta cu drag.Pe email ne poți contacta la flavius@renuntalaochelari.ro.

Detalii Pachetul SANIEDetalii Pachetul RENDetalii Pachetul MOȘ

Oferta expiră pe 15 decembrie la ora 23:59″:59′, adică în

02Zile10Ore39Minute32Secunde

Detalii despre produse

Despre cartea “Renunță la Ochelari”

Din această carte vei învăţa cum să-ți deblochezi capacitățile naturale și native pe care le ai pentru a-ți restaura vederea sănătoasă, naturală și clară. Aceste capacități sunt deblocate când întregul sistem vizual se întoarce la natură.

Integrând sfaturile prezentate în această carte vei dobândi resursele necesare cu care să ai mereu grijă de ochii și de vederea ta, nefiind necesar să mai delegi responsabilitatea de a-ți restaura vederea sănătoasă unor dispozitive artificiale. ​

Iată ce vei învăța din această carte:

 • Principiile de bază care te vor ajuta să îți restaurezi vederea clară.
 • Obiceiuri esențiale ce ajută la îmbunătățirea naturală a vederii.
 • Cum să aplici corect o serie de exerciții oculare pentru a recupera flexibilitatea și mobilitatea ochilor tăi, ajutându-te astfel să revezi clar.
 • Exerciții de eliberare a cauzelor emoționale care au deteriorat vederea.
 • Cum se trateaza natural miopia, hipermetropia, astigmatismul, strabismul, glaucomul, prezbitismul și alte probleme de vedere.

Detalii Pachetul SANIEDetalii Pachetul RENDetalii Pachetul MOȘ

Despre “Asistentul Vederii”

ASISTENTUL Vederii te va ajuta atunci când lucrezi peste 4 ore pe zi la calculator să EVIȚI să apară o serie de probleme de vedere, precum:

 • Lumina de la calculator NU devine mai insuportabilă pe zi ce trece
 • Ochii tăi NU vor obosi din ce în ce mai repede
 • Dureri ascuțite de ochi și …
 • Senzații puternice de tensiune oculară și craniană NU vor mai fi prezente

Asistentul Vederii are 4 module care te vor ajuta să îți protejezi și să îți îmbunătățești vederea:

Modulul 1 – Odihna vederii: Îți relaxează ochii, mintea și te ajută să eliberezi tensiunea oculară ca să focalizezi mai ușor și mai clar.

Modulul 2 – Sănătatea Ochilor: Oferă ajutor dinamic pentru protejarea vederii la calculator fără a-ți întrerupe activitățile.

Modulul 3 – Relaxarea vederii: Stimulează ritmul normal de clipire pentru a elibera tensiunea ta oculară.

Modulul 4 – Mișcarea ochilor: Te ajută să înlături mereu privirea fixă și rigidă când lucrezi la calculator.

De asemenea, cele 4 module a aplicației te va ajuta ELIMINI:

 • Durerile puternice de ochi şi de cap
 • Stările de ameţeală, ochi uscaţi
 • Lăcrimare excesivă şi chiar insomnii

Detalii Pachetul SANIEDetalii Pachetul RENDetalii Pachetul MOȘ

Despre VIDEOUL “ATITUDINI VINDECATOARE”

Din 2009, când am renunțat complet la ochelari, până astăzi… în total 6 ani, am observat că sunt o serie de atitudini – tipare mentale care determină ca rezultatele cu îmbunatățirea naturală a vederii sa fie mai ușoare de obținut și chiar mai rapide.Am observat că cei care obțin rezultatele în urma aplicării tehnicilor din carte și chiar din “Asistentul Vederii” aplică inconștient aceste tipare mentale, sau chiar o parte din ele, și din acest motiv am decis sa ți le prezint și ție într-un video online de 2 ore.Iar cei care nu au rezultatele dorite, au o serie de alte tipare mentale – care din pacate se comporta ca o BARIERA in acest proces de restaurare a vederii clare. Daca vrei si iti place sa depasesti BARIERELE te astept la seminarul online (webinar).In videoul “ATITUDINI VINDECATOARE” vei invata cele “5 Atitudini necesare pentru a-ți restaura vederea clară” și bineînțeles care sunt cele 5 non-atitudini care te vor ține “cu frâna de mâna”. Astfel vei ști ce trebuie să înlocuiești și cu ce pentru a obține rezultatele dorite de tine într-un timp mai scurt și mai repede.. :)Acest video il poti vedea si revedea oridecate ori doresti, fiinca ai acces online la el.

Detalii Pachetul SANIEDetalii Pachetul RENDetalii Pachetul MOȘ

Despre cele Sedința de COACHING individuală cu Flavius

În primul rând poate te întrebi “Ce este Coachingul”? O fi consultanță sau este altceva?

Ei bine coachingul este un DIALOG de optimizare a tiparelor de gandire si a emotiilor, in urma carui noile tipare se vor reflecta in calitatea vederii tale.

În urma acestui proces de gândire obținut prin COACHING, vei ajunge să identifici și apoi să alegi la ce să renunți din ceea ce EȘTI și gândești acum pentru a deveni și a obține ceea ce îți dorești referitor la vederea TA – restaurarea vederii clare.

Acest dialog este o acompaniere a jocului tau interiorul, un dialog centrat pe schimbarea acelor tipare mentale: “nu vreau sa vad”,  “nu merit sa vad”, “nu sunt capabila sa vad” – tipare care afecteaza vederea.

Astfel spus, în timpul DIALOGULUI pe care il vom avea, vor fi stimulate procesele TALE creative de a gasi solutiile pentru indeplinirea schimbarii pe care o doresti cu vederea ta.

În urma procesului de COACHING vei accesa informatii nepercepute, pana in acest moment, care te vor ajuta să îndepliniești obiectivele tale si mai ales motivatia necesara sa indeplinesti acele obiective.

Daca in timpul DIALOGului de COACHING vom intampina o convingere limitata sau un blocaj psiho-emotional, o vom schimba cu usurinta.

Cum se va desfasura sedinta de Coaching?

In primul rand e bine sa stii ca aceasta sedinta dureaza intre 60 si 80 de minute si are loc prin Skype.

In sedinta vom lucra predomininat pe schimbarea tiparelor mentale si emotionale care influenteaza vederea si iti voi raspunde la intrebarile despre exercitii si alimentatie pe care le vei avea dupa parcurgerea materialele primite.

Sedinta va vea loc in Ianuarie/Februarie 2018, intro zi si la o ora stabilita de comun acord. Colega mea o sa va sune pentru programare.

Cele 3 ASPECTE care îți afectează vederea

In cele sedinta de COACHING te voi ajuta sa tratezi cele 3 cauze ale vederii tale neclare:

Cauza FIZICA: Te voi ajuta sa faci CORECT toate exercitiile si obieceiurile oculare, pentru a avea rezultate rapid.

 1. CAUZA PSIHOEMOTIONALA: Te voi ajuta in aceste sedinte de coaching sa identifici convingerile si gandurile care se manifesta la nivel psiho-emotional. Apoi prin eliminarea convingerilor vederea ta se va imbunatati.
 2. Cauza ALIMENTARA: Te voi ajuta sa stii ce si cum sa mananci pentru a avea o vedere  sanatoasa.

Elisa Condoroș – a scăzut 4,75 dioptrii în 18 luni

Iata dovezile pe care mi le-a trimis Elisa:

Reteta cu dioptriile de 6 la OD si 5,5 la OS pe care le-a purtat timp de 17 ani.

A ajuns la 4 dioptrii de la 6 dioptrii în 2 luni de la startul îmbunătățirii vederii.

Dupa 18 luni, Elisa a ajuns la OS: 1, 25 de la 6 dioptrii,iar la Ochiul Drept: la 2.25 de la 5.5 dioptrii

Mesaj primit de la Laura in primavara 2017

Mesaj primit de la Laura in toamna 2017

Detalii Pachetul SANIEDetalii Pachetul RENDetalii Pachetul MOȘ

Oferta expiră pe 15 decembrie la ora 23:59″:59′, adică în

02Zile10Ore39Minute32Secunde

Ai grija de ochii tăi,  Flavius Țurcanu

Pentru comenzi prin telefon și alte informații referitor la comandăsună la numarul 0787 803 390 între orele 09:00 și 18:00 și colegii mei te vor ajuta.

© 2017 – creat de Flavius Turcanu și EducatiaVederii.ro. Disclaimer | Contact