WEBINAR GRATUIT

ACCES WEBINAR GRATUIT
„12 GREȘELI CARE DETERIOREAZĂ VEDEREA”

Ajutor!

Am uit parola contului, ce fac?

Nu te îngrijora. Tuturor ne se întâmplă să încurcăm parolele sau să le uităm.


Apasă pe textul de mai sus „Ai uitat parola? Apasă aici”. Introdu adresa de email a contului tău și vei primi un email de resetare a parolei. Resetezi și revii aici cu noua ta parolă.

unde găsesc datele contului meu? 

Datele de cont le găsești in emailul primit la momentul înscrierii. 

Verifica în emailul tău un email primit de la noi cu titlul „Datele de acces pentru contul tau ”. Urmează instrucțiunile de acolo și hai în webinar.

Să îmi creez cont nou?

Dacă nu ai cont de loc la noi poți acum să îți faci cont apăsând pe textul de mai sus „Nu ai cont? Apasă aici.” și vei avea acces imediat la webinar.


Dacă cu emailul pe care îl introduci nu se crează contul înseamnă că ai deja cont la noi pe platformă și va trebui să-ți recuperezi parola. Cum? Vezi „Am uitat parola. Ce fac?”

Un produs creat de

din cluj-napoca

Flavius Țurcanu
Coach specialist în gestionarea emoțiilor care influențează vederea


Rolul lui este de a-i ajuta pe oameni să-și creeze OBICEIURI sănătoase pentru recăpătarea vederii relaxate și clare prin schimbarea tiparelor emoționale și mentale care influențează și vederea.


Adriana-Maria Gabor
Biolog specialist în stilul de viață alimentar care îmbunătățește vederea


 Educă și susține clienții CENTRULUI în crearea unui stil de viață alimentar și prin adoptarea de noi obiceiuri alimentare sănătoase pentru menținerea și recuperarea vederii.


Claudiu Rus
Fizio-kinetoterapeut specializat în recuperarea naturală a vederii


Ghidează clienții să practice corect exercițiile oculare și tot ceea ce înseamnă acțiunea mușchilor oculari cât și a celorlalte sisteme din corp care afectează cauzele fizice al viciilor de refracție.


Pentru comandă poți suna la numărul: 0787.299.777
și colega mea Margareta te va ajuta.

Contact | Politica de confidențialitate | Termeni de utilizare


Ținem mult la confidențialitatea ta. Disclaimer: Rezultatele variază în funcție de persoană și ar trebui să nu folosești informațiile ca înlocuitor al serviciilor specializate!


©2010-2022 EducațiaVederii.ro are toate drepturile rezervate. Intrând pe acest site, eşti de acord cu temenii de utilizare de pe acest site, pentru a le citi viziteaza linkul de Termeni de utilizare de mai sus. Prin introducerea adresei tale de e-mail ceri şi eşti de acord cu abonarea la newsletter-ul nostru gratuit pentru a face primul pas pentru ca sa vezi clar cu ochii tăi. Dacă vrei să ne contactezi, vizitează te rog linkul Contact de mai sus.